Wat kunnen we voor u doen?

 1. Onze stem delen: Verken met ons de wereld van politiek via interactieve educatieve modules die de basisprincipes en actuele thema's behandelen.

  2. Wij Delen Onze Stem: Samen creëren we een discussieplatform waar wij, jongeren, vrij onze ideeën en meningen kunnen uitwisselen over de politieke kwesties die ons bezig houden.

  3. Onze Politieke Agenda: Ontdek en deel politieke evenementen op onze agenda.

  4. Onze Stemgereedschapskist: Krijg toegang tot praktische hulpmiddelen die ons ondersteunen bij het begrijpen van politieke processen, van stemwijzers tot stapsgewijze handleidingen voor burgerparticipatie (mail ons hierover).

  5. Onze Ontmoeting met Politici: Lees inspirerende verhalen van jongeren die hun ervaringen delen en jou aanmoedigen om actief deel te nemen aan het politieke debat.

  6. Onze Politieke Spellen en Quizzen: Wij organiseren voor u educatieve spellen en quizzen die op een leuke manier betrekking hebben bij politieke vraagstukken en onze kennis vergroten.

  7. Binnenkort ! Onze Podcasts en Video's: Luister naar en bekijk boeiende content waarin wij, jongeren, de hoofdrol spelen en politieke kwesties op een toegankelijke manier bespreken.

  8. Onze Campagnes en Acties: Kom samen met ons deelnemen aan maatschappelijke initiatieven en onze eigen campagnes opzetten om bewustwording te verspreiden en positieve verandering teweeg te brengen.

  9. Onze Gastbijdragen: Geef ons een podium om onze perspectieven te delen via gastbijdragen, waardoor de diversiteit van onze stemmen wordt benadrukt.

  10. Onze Connectie via Social Media: Volg ons op sociale mediaplatforms om op de hoogte te blijven, onze boodschap te verspreiden en samen als gemeenschap de impact van onze betrokkenheid te vergroten.